DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Sedmihorky 2023

Děkujeme všem rodičům, kteří přispěli organizačně, materiálně i finančně na náš výlet.

Fotky z výletu najdete zde.


 

NEZAPOMEŇTE SI NA ÚTERÝ A NA STŘEDU ODHLÁSIT OBĚD!


 

Prosím řidiče, který by byl ochotný přijet ve středu v době mezi 12-14 hod. do autokempu Sedmihorky a odvézt nám naše zavazadla na hlavní nádraží do MB, kde si je vyzvedneme v 15:20 hod.


 

Nejdůležitější informace:

ODJEZD: v úterý 27. 6. nejpozději v 7:40 sraz dětí u školy, naložení tašek a v 8:00 odjezd autobusem MHD ze zastávky Náměstí Republiky na hlavní nádraží

NÁVRAT: ve středu 28. 6. do Mladé Boleslavi v 15:19 na hlavní nádraží, zde si prosím vyzvedněte své dítě

S SEBOU: oblečení a obutí vhodné na celodenní chození v přírodě, pláštěnku,
batoh s jídlem na celý den (v Sedmihorkách budeme mít až večeři) a asi 0,5-1 l láhev s pitím
(na Valdštejně pití doplníme), 
kapesné (stačí asi 50 korun - vše, co budeme potřebovat, dětem zaplatím ze společných peněz), 
pokud děti mají, tak čipovou kartu na bezplatnou jízdu MHD, 
20tikorunová mince na sprchu, 
protože budeme spát v klubovně, kde nejsou postele ani deky, máme k dispozici jen matrace, potřebujeme SPACÍ PYTEL A POLŠTÁŘEK (případně deku a prostěradlo, nebo i karimatku)
tašku, do které dáte hygienické potřeby, pyžamo, teplejší oblečení na večer, příp. náhradní oblečení na převlečení, repelent, podle počasí krém na opalování, hry a hračky, sportovní potřeby, ….
Tyto tašky si děti ráno u školy naloží do přistaveného auta a budou hromadně dovezeny do Sedmihorek (děkujeme tatínkovi Ďurišovi).

TELEFONY A DALŠÍ ELEKTRONICKÉ HRAČKY NECHÁME DOMA!

Podrobné informace najdete na papíru, který ode mě děti dostaly už v 4. května.


 

Potvrzuji, že jsem platbu už obdržela od těchto dětí:
14. 5. Honza (na účet)
16. 5. Tony (v hotovosti)
16. 5. Lukáš (na účet)
16. 5. Adam (na účet)
18. 5. Kačka (na účet)
19. 5. Lenka (na účet)
19. 5. Maxim (na účet)
20. 5. Verunka (na účet)
22. 5. Fanda (na účet)
24. 5. Samuel (v hotovosti)
25. 5. Áďa (na účet)
28. 5. Eliška (na účet)
30. 5. Angelika (na účet)
30. 5. Kristýna (na účet)
  8. 6. Adys (v hotovosti)
  9. 6. Vanesa (v hotovosti)
13. 6. Luky (na účet)

 

Dlouho jsme přemýšlela, jak letos vyřešit náš výlet. Vzhledem k tomu, že někteří hokejisti jedou na soustředění a proto dva víkendy nemůžou, nemohla jsem dodržet tradiční termín (poslední pátek před vysvědčením). Zároveň jsem nechtěla děti o poslední společnou akci ošidit.

Na poslední chvíli jsme se tedy rozhodla pro úterý 27. 6. - středa 28. 6. 

Problém s obsazeným ubytováním v kempu v Sedmihorkách jsem nakonec vyřešila využitím možnosti společného spaní v jedné prostorné klubovně vybavené matracemi. Věřím, že dětem spaní pohromadě nebude vadit, naopak si myslím, že si ho užijí víc, než kdyby byly rozdělené do chatek. V podstatě to bude hodně podobné, jako kdybychom uspořádali spaní ve škole.   

Omlouvám se rodičům, kteří plánovali se našeho výletu zúčastnit, a pro které je termín uprostřed týdne problém. Věřím, že se najde alespoň někdo, kdo bude mít možnost s námi vyrazit už od rána, nebo alespoň za námi přijede posedět v úterý večer. 

Nenáročným dospělým nabízím společné ubytování v menší klubovně, ve stanu s podsadou (v obou případech spacák, polštářek a karimatku s sebou), případně ve vlastním stanu nebo v autě. Tyto varianty ubytování jsou v ceně výletu. 

Další možnost ubytování pro dospělé je v mobilním domku (tři ložnice, WC, koupelna, kuchyňka) za 2 830 Kč za 1-6 lůžek + 50 Kč za osobu příplatek za krátkodobý pobyt. Konečná cena za osobu by tedy záležela na počtu nocležníků. Pokud máte zájem o ubytování v mobilním domku, ozvěte se mi prosím co nejdříve. 

V areálu kempu je placená Wi-Fi. To je informace jen pro dospělé, počítám s tím, že děti si budou užívat společný pobyt v přírodě a v Sedmihorkách, a telefony, chytré hodinky a jiná zařízení nechají doma. V případě nutnosti potřebnou komunikaci zařídím já.

Ve společných sprchách jsou automaty na 20Kč mince. 

Děti ode mě dostaly papír s podrobnými informacemi a přihlášku.   

V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností se ozvěte.